Culha İlkokulu

Vizyon: Teknolojik gelişmeleri takip edip uygulamaya koyan,sevgi ve hoşgörü iklimi soluklayan bir kurum olarak; vatansever, çalışkan, üretken, hür iradeli ve düşüncelerini ifade yetisine sahip bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Kendisini, ailesini, milletini, yurdunu seven ve daima yüceltmeye çalışan, sorumluluklarının farkında olan, çağın gereklerini yerine getirebilecek bilgi ve beceri düzeyine sahip, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ahlaklı, çalışkan,demokratik bireyler yetiştirmektir.

Saatler: 08.50-14.10
Isınma: kalorifer
Yabancı Dil:
Lojman: 1 -
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://culhailkokulu.meb.k12.tr

Adres - Çulha köyü / TOMARZA

Öğretim Şekli :Normal öğretim

Adres - Çulha köyü / TOMARZA

Ulaşım Ulaşım sıkıntısı yoktur.Ulaşım köy dolmuşları ile sağlanmaktadır.Pazar dahil gündüz saatlerinde ilçeye oradanda Kayseri´ye ulaşmak son derece kolaydır

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine uzaklık 77 km, ilçe merkezine uzaklık 22 km´dir.